Feest ex-renners 18 oktober 2014

Geachte collegas ex-renners,

Onze vereniging barst uit zijn voegen. Ten gevolge van dit fenomeen, werden we genoodzaakt op zoek te gaan naar een grotere feestzaal. En die hebben we gevonden! We zullen dus niemand moeten teleurstellen omdat de zaal volzet is.

De vierde bijeenkomst van de ex-renners zal dit keer doorgaan te 2560 Nijlen, Kesselsesteenweg 52 in feestzaal Nilania (www.Nilania.be) .

Het voordeel aan deze zaal is dat we met zijn allen in ťťn mooie overzichtelijke zaal zijn samengebracht en dat er na het feest rustig kan worden nagepraat zonder dat er een einduur wordt vooropgesteld.

Dranken inbegrepen tot 21:00 uur!

We hadden u en uw partner graag (terug) verwelkomd op ons feest.

Voor de prijs van van 55 euro per persoon staat het volgende op het menu:

parelwijn of fruitsap met hapje

gemarineerde Noorse zalm met verse tuinkruiden

varkenshaasje met rijkelijke Fine Champagnesaus op basis van room en champagne – groentjes en kroketje

dessertenpaletje

koffie en versnaperingen

Drank All-in tot 21:00 uur (Uitgezonderd sterke dranken)


Aanvang van de bijeenkomst op 18 oktober om 11:30 uur.

Om het iedereen gemakkelijk te maken wordt een stortingsformulier bijgevoegd bij uw uitnodiging. Inschrijven graag voor 18 september 2014 via document overschrijvingsformulier. De inschrijving is niet geldig zonder tijdige storting.

Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, kan inschrijven door middel van een overschrijving op rekening nummer IBAN BE 50 9730 2915 6618 met vermelding van de naam/namen van de renners.

Alle info bij†Suske Verhaegen, Leopoldstraat 117 2280 Grobbendonk - tel. 014 51 36 24 frans.verhaegen2@pandora.be

Storting via bijgevoegd stortingsbewijs. (aantal personen X 55,00 euro) op op†

Voor wie in groep inschrijft: gelieve ons alle namen van de ex-renners uitdrukkelijk te vermelden, zodat we elke ex-renner van een naambadge kunnen voorzien.

Uiterste betaaldatum is 15 september 2014

De inschrijving vervalt als betalingen op 15 september 2014 nog niet gebeurd zijn. †We hopen op uw aanwezigheid 18 oktober!!!

Sportieve groeten

namens het comitť ex-renners.

Wegwijzer: Nijlen ligt dichtbij de E313 Antwerpen-Luik.


Voor wie uit richting Antwerpen komt, neem afrit 19 Massenhoven en daar linksaf richting Lier. Na 2 km linksaf richting Nijlen en vervolgens in het centrum van Nijlen rechtsaf richting Kessel/Lier en na 1 km ziet u op de linkerzijde Feestzaal Nilania.


Voor wie uit richting Luik/Hasselt komt, neem afrit 20 Herentals West en ga linksaf op de N13 (Liersesteenweg) naar richting Nijlen/Kessel/Lier. Na 7,3 km, even voorbij het centrum van Nijlen, ziet u op de linkerzijde Feestzaal Nilania. Ruime parking voorzien

© ex-renners.BE - †2015